Kodinomaista varhaiskasvatusta suurella sydämellä

Toimipisteemme ›

Varhaiskasvatusta Kokkolassa

Lue lisää ›

Varhaiskasvatusta Tampereella

Lue lisää ›

Yhteystiedot

Ota yhteyttä ›

Järjestämme varhaiskasvatusta Kokkolassa ja Tampereella

Yhtiömme Kokkolan Päivähoitopalvelu Oy on lasten varhaiskasvatuksen palveluja tuottava yritys. Tarjoamme kodinomaista varhaiskasvatusta, jossa jokaiselle lapselle riittää aikaa ja lämpöistä syliä. Johtavina arvoinamme toimii lähimmäisen rakkaus, sensitiivisyys, syli, osallisuus ja kiireetön aika jokaiselle lapselle. Näiden pohjalta lapsille luodaan päivittäin turvallinen ja rakastava varhaiskasvatuspäivä.

Toimimme yhteisönä, jossa lapset ja henkilöstö oppivat yhdessä ja toisiltaan. Yhteisö rohkaisee kokeiluun, yrittämiseen ja sinnikkyyteen sekä sallii myös erehtymisen. Yhdessä tekeminen ja osallisuuden positiiviset kokemukset vahvistavat yhteisöä. Muita perusarvojamme ovat mm. toistemme kunnioittaminen yksilöinä sekä positiivisen vuorovaikutuksen merkitys.

Hoitopaikoissamme nautitaan paikan päällä valmistettua kotiruokaa. Kestävä kehitys ja ekologisuus ovat tärkeitä arvoja toiminnassamme. Hoitopäivät rakennamme ryhmän koolle ja ikärakenteelle sopiviksi, joissa mielikuvitus, vapaa leikki ja omatoimisuus ovat tasapainossa ohjatun toiminnan kanssa. 

Varhaiskasvatuksen yksiköitämme löytyy Kokkolasta ja Tampereelta, katso toimipisteiden yhteystiedot ja tiedustele vapautuvia hoitopaikkoja! 

Toimipaikkamme ›

Yhden naisen yrityksestä ketjuorganisaatioksi

Toimintamme taustalla on vuonna 2003 Kokkolassa perustettu yksityinen perhepäivähoito Tmi Sanna Sjöblom, joka laajeni vuodesta 2007 alkaen käsittämään myös kolme ryhmäperhepäivähoitokotia samalla paikkakunnalla. Hyvän paikallisen menestyksen myötä perustettiin vuonna 2011 Kokkolan Päivähoitopalvelu Oy.

Toimipaikoillaan ryhmäperhepäivähoitokodit ovat olleet merkittäviä alan yksityisen sektorin työllistäjiä. Ne ovat myös tukeneet nuorten koulutusta ja työllistymistä mm. tarjoamalla työharjoittelupaikkoja sekä oppisopimuskoulutusta.

Haaveiletko työstä lasten parissa, olisitko kiinnostunut toimimaan Kokkolan Perhehoitopalvelussa? Alan koulutus ja kokemus katsotaan eduksi, mutta eivät pakollisiksi. Arvostamme luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita