Avoimet hoitopaikat

Tiedustele avoimia hoitopaikkoja suoraan haluamastasi toimipaikasta!

Yhteystiedot

Kokkolan Päivähoitopalvelu Oy, keskusorganisaatio

Fregatti 60,
67300 Kokkola

040 7641288

Esittely

Kokkolan Päivähoitopalvelu Oy on franchiseperiaatteella toimiva lasten päivähoitopalveluita tuottava yritys. Tarjoamme lapsille kodinomaista päivähoitoa, jossa jokaiselle lapselle riittää aikaa ja syliä.

Toiminnan taustalla on vuonna 2003 Kokkolassa perustettu yksityinen perhepäivähoito Tmi Sanna Sjöblom, joka laajeni vuodesta 2007 alkaen käsittämään myös kolme ryhmäperhepäivähoitokotia samalla paikkakunnalla. Hyvän paikallisen menestyksen myötä perustettiin vuonna 2011 ketjuorganisaatio, Kokkolan Päivähoitopalvelu Oy, joka on mahdollistanut toimipisteiden avaamisen eripuolille Suomea franchiseperiaatteella. Toimipaikoillaan ryhmäperhepäivähoitokodit ovat olleet merkittäviä yksityisen sektorin työllistäjiä alalla sekä tukeneet myös nuorten koulutusta ja työllistymistä mm. tarjoamalla työharjoittelupaikkoja sekä oppisopimuskoulutusta.

Yrityksen johtavina arvoina ovat lähimmäisenrakkaus, suuri sydän, syli ja aikaa jokaiselle lapselle. Näiden pohjalta lapsille luodaan turvallinen ja rakastava hoitopäivä. Muita perusarvoja ovat mm. toisen kunnioittaminen ja huomioon ottaminen, hyvät käytöstavat sekä kotiruoka ja kierrättäminen. Hoitopäivät rakentuvat niin, että mielikuvitus, vapaa leikki ja omatoimisuus ovat tasapainossa ohjatun toiminnan kanssa, joka suunnitellaan ryhmän koolle ja ikärakenteelle sopivaksi.